Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Smag I en tid hvor andre gartnere søger mod højere og højere høstudbytter går vi på Egehøj en anden vej. Ved vor specialudviklede produktionsmetode kan vi anvende mindre vand, hvilket generelt giver vore champignon et højere tørstofindhold. Og dermed mere smag. Vi producerer ikke med ensidig fokus på højere og højere høstudbytter men har også fokus på smag og kvalitet. Derfor pumper vi ikke vand i vækstmediet for at "booste" høstudbytterne. Vi trimmer vækstarealerne hver dag for at få det optimale høsttidspunkt og med mange daglige disponeringer er der altid friske varer på vej. Smagen af vore champignon synes vi er let krydret måske lidt nøddeagtig. Nogle synes også de smager lidt som asparges.

Champignon med omtanke

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk