Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Champignon er yderst fedtfattige og meget mættende. De er på grund af deres delikate let krydrede smag velegnede til at forfine og forlænge en ret med. Bruges som tilbehør, i salater, sammenkogte retter, på pizza, i pastaretter, i sovse, stegte på panden, stuvede, i grøntsagsretter og meget mere.

Prøv f.eks at iblande champignon når du laver bagte rodfrugter eller at blande finthakkede champignon i kødretter. Det er med til at drøje på kødet.

Skal du have en fedtfattig og kødfri dag prøv en champignonstuvning toppet op på bagte, halverede kartofler og serveret med syltede rødbeder.

Eller lav en hurtig og nem aftensmad med frisk kogt pasta med stegte champignon. Lidt Balsamico kan være med til at give retten et pift, sammen med frisk revet parmesan.

Opskrifter
Under menupunktet Din sundhed kan du finde inspiration og opskrifter til lækre retter med champignon. Klik her

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk