Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Champignon opbevares bedst køligt i et lag i originalemballagen. Synes du der kommer lidt kondens er det en god ide at prikke huller i folien.

Basistilberedning

Champignon bør først rodskæres umiddelbart før brug, så holder de sig friskere i længere tid. Rengør med en klud eller skyl hurtigt i koldt rindende vand så evt urenheder fjernes. Så bevares aroma og konsistens bedst.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk