Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

I champignon findes umani-smagen, der er den femte smag næst efter surt, sødt, salt og bittert. Umani beskrives som velsmag, noget rart, kødagtigt og krydret. Derfor er champignon meget velegnet til at erstatte kød i madretter – netop fordi kød også er rig på umani-smag. Nyere undersøgelser viser, at umani-smagen i champignon tillige kan reducere behovet for salt eller helt erstatte andre mere direkte saltholdige fødevarer, når man anvender champignon i madlavningen.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk