Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Kent's Champignonkompot from Søren Kielgast on Vimeo.

 

Hapsere der smager – hvorfor nu det?

Dette er ikke bare en kogebog. Det er en inspirationskogebog, som skal inspirere dig til at sætte fokus på mad med smag og historie, der er lavet på gode råvarer fra mindre,danske producenter. Jeg har samlet 50 småretter - det man spiser som tapas i Spanien, hors d’oeuvres i Frankrig og antipasti i Italien – her i dansk version, som vi kalder for ‘Hapsere der smager’. Hvorfor nu det? Fordi det er lækkert at spise småt, men godt. Fordi det er sundt at spise mindre. Fordi vi har et væld af danske råvarer fra spændende producenter, der lægger deres sjæl - og hårdt arbejde - i at lave råvarer af høj kvalitet. Der er opskrifter til hverdagsbrug og til madpakken, hvor du ikke har så meget tid. Der er inspiration til weekenden, hvor du bruger mere tid til at kæle for din mad. Alle retter er nemme at lave – men er også tænkt som inspiration dig at du kan lave dine egne hapsere der smager – bum!

Bogen henvender sig til alle der har lyst til at lave og spise mad, der smager og har identitet - og til dem som gerne vil spise lidt mindre, men lidt bedre.

Jeg håber at du finder opskrifterne spændende og velsmagende klik her

– du kan finde mere inspiration på www.facebook.com/madmedhistorie og www.facebook.com/claus.j.holm.3

Claus Holm
En smuk forårsdag i mit køkken

Kilde: Hapsere der smager, s. 7

Aktuelt

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk