Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, samt vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet. Ved at klikke videre på websitet accepterer du vores brug af cookies.

Læs mere om cookies her

HÅNDPLUKKET MED ROD

-DET GØR EN VERDEN TIL FORSKEL I SMAGEN

Vi er lidt kedelige. Forstået på den måde at vi lægger stor vægt på traditionelle dyder som flid, omhu og faglighed. Vi lægger også stor vægt på at producere så naturligt som muligt - og med omtanke for mennesker og miljø.

Vi har ladet os fortælle at vi er den eneste producent i Europa der laver champignon på den klassiske måde. Vi tager det som et kompliment og synes også det kan smages på vore champignon som lidt populært sagt ikke er "pumpet" med vand. 

I "Tidsskrift for havevæsen" fra 1867 findes en af de første danske beskrivelser af champignondyrkning. Akkurat som dengang anvender vi naturlig halmstrøelse som vigtigste ingrediens i vækstmediet.

Claus Holm tryller med svampe

Holm

Hapsere der smager er ikke bare en kogebog.

Læs mere
 

Sæt champignon på menuen

Vi har samlet de lækreste opskrifter med champignon.

Læs mere
 

Kilden til sundhed

Champignon kan forebygge flere livsstilsygdomme.

Læs mere
 
Egehøj Champignon A/S
Hedebovej 47
5474 Veflinge
Tlf: 64831409
Fax:64831623
egehoj@egehoj.dk